( seconde laadtijd) 

Content Specialist | Rotterdam | veel doorgroeimogelijkheden

Online Marketing

Wat ga je doen?
Als contentspecialist ben je verantwoordelijk voor het schrijven en bedenken van diverse type content die past bij de doelgroep. Van blogs, nieuwsbrieven, social media posts tot video’s: jij weet precies welk type content jij moet inzetten om je bezoekers te bereiken. Aangezien dit bedrijf meer dan honderd websites hebben, weet jij als geen ander de juiste ‘tone of voice’ voor iedere doelgroep te hanteren.

Samen met het contentmarketing team en de SEO-specialisten ontwikkel je een contentstrategie. Aan de hand van data stellen ze per website doelen vast en werken ze elke dag hard aan de verbetering van de content om deze doelen te bereiken. Je houdt ervan om te brainstormen over content en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en SEO

Dit bedrijf werkt aan hun eigen projecten, ze beheren meer dan honderd websites. Omdat het hun eigen websites zijn betekend dat dat ze veel experimenteren. Ook heb je hier de kans om jezelf te ontwikkelen je hebt hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te groeien naar een rol als SEO-specialist.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een studie in de richting marketing, communicatie of journalistiek afgerond.
  • Je bent een kei in het schrijven van foutloze, aantrekkelijke SEO-teksten voor diverse doelgroepen.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van contentstrategieën waarbij de bezoeker centraal staat.
  • Je hebt affiniteit met online gaming en sport
  • Je hebt ervaring met het analyseren van data uit Google Analytics en SEO-tools, zoals Ahrefs

 

 

 

Reageer op deze baan