( seconde laadtijd) 

Java Developer | Den Haag | €4.500,- bruto per maand

Java Developer in Den Haag

Onze opdrachtgever is hun ontwikkelteam aan het uitbreiden en zijn ze op zoek naar Java developers, die met behulp van de nieuwste technieken, willen werken aan echte oplossingen.

Slimme oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken van hun klanten, je kunt hun niet enthousiaster krijgen. Dit enthousiasme werkt door bij nieuwe, maar zeker ook bestaande klanten die steeds vaker een beroep doen op de expertise van onze opdrachtgever als het gaat om online en backend applicaties. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen zijn we altijd op zoek naar nieuwe developers.

Om hun ontwikkelteam uit te breiden zijn ze op zoek naar Java developers, die met behulp van de nieuwste technieken backend applicaties realiseren die de informatie die de klant hun toevertrouwd op een veilige manier beschikbaar stelt voor online toepassingen of verwerkt voor interne doeleinden. Ook denk je graag mee met het team over de technische implementatie. Daarnaast werk je aan je eigen ontwikkeling bijvoorbeeld met de inzet van je persoonlijke opleidingsbudget voor het volgen van cursussen of bezoek aan Devoxx. Om deze kennis vervolgens eigen te maken tijdens onze maandelijkse Innovation Day of met je collega’s te delen tijdens Demo Friday.

Onze opdrachtgever zoekt nieuwe collega’s met minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in Java development. Je hebt ruime kennis van Spring, JPA/Hibernate en/of webservices. Ervaring met het realiseren van microservices met Spring Cloud componenten is een pré. Als developer pur sang ben je scherp op details en weet je overzicht te houden op je werkzaamheden. Daar waar nodig draag je oplossingen aan binnen budget en tijd.

Onze opdrachtgever biedt jou een gevarieerd aanbod aan projecten, in een inspirerende omgeving op onze zichtlocatie langs de A4 en dichtbij openbaar vervoer, waar je je werktijden flexibel mag indelen. Je werkt met de beste tools, en bent vrij om hier zelf keuzes in te maken. Wordt het Mac, Windows of toch Linux, zoals de meeste van onze andere developers? Verknocht aan Eclipse of net als wij fan van IntelliJ Ultimate? Programmeren doen ze met de technieken van nu: Java 11 en Spring Boot 2.1. Daarnaast werken ze met containertechnieken zoals Docker, Amazon ECS en EKS, microservices met behulp van Spring Cloud Netflix, serverless computing met behulp van AWS Lambda, SQL en NoSQL, CI/CD, JIRA, Sonar, on-demand testservers op AWS en proberen we routinewerk zoveel mogelijk te automatiseren.

Reageer op deze baan

Locatie Den Haag
Salarisindicatie € 4.500,-
Niveau
Functiegroep Java Developer
Uren 40